A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javtására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
-=ÖSSZES VICC=- -=ÚJ VICCEK=- Agresszív kismalac Anyós viccek Aranyhal, Jótündér Állatos viccek Chuck Norris tények Cigány viccek Jean viccek Székely viccek Szőke nős viccek Sztorik
Napivicc.hu
 
 
 
 
 
Menedzser oktatáson:
- A mai előadáson három szabályt szeretnék Önöknek megtanítani - kezdi az oktató.
- Az első: ha időben megosztja partnereivel a hitel-, és kockázatvállalási tényezőkre vonatkozó információkat, elkerülheti a cég romlását. A következő példával szeretném ezt szemléltetni:

Csöngetnek, a feleség fürdőlepedőben nyit ajtót. A szomszéd áll ott, és csak bámul. Majd megszólal:
- Asszonyom, itt egy tízezres, magának adom, ha leengedi a törülközőt.
A nő rövid habozás után leereszti a fürdőlepedőt, és ott áll egy percig meztelenül a szomszéd előtt. Megkapja a pénzt, becsukja az ajtót.
- Ki volt az? - kérdi a férj.
- A szomszéd.
- Megadta a tízezrest, amit kölcsönadtam neki?


- A második szabály: munkája során mindig szerezzen be minden elérhető információt, mert különben soha vissza nem térő lehetőségeket szalaszthat el. A példa:

Megy a pap autóval, felvesz egy stoppos apácát. Az apáca beül, keresztbe rakja a lábát, kivillan a combja. A pap nem állja meg, megfogja az apáca combját, aki a szemébe néz és azt kérdezi:
- Atyám, emlékszik a 129. zsoltárra?
- Bocsánatát nővér, legyőzött a test gyarlósága.
Erre az apáca nagyon furcsán néz a papra. Odaérnek a kolostorhoz, a pap szakad, előveszi a Bibliát, megkeresi a 129. zsoltárt és ezt olvassa: "Ne állj meg utadon, törekedj minél feljebb jutni, és tied lesz a mennyeknek országa."


A harmadik: ha jót akar, csak azután nyissa ki a száját, hogy a főnök a sajátját már becsukta. A hozzáillő példa a vállalati életből van:

A cég egy ügynöke, hivatalnoka és a személyzeti igazgató ebédszünetre mennek. Útban a vendéglő felé egy ütött-kopott rézlámpást találnak egy szemeteskuka mellett. Megdörzsölik, kijön a szellem.
- Teljesítem három kívánságotokat, mindenki egyet kívánhat.
- Én a Bahamákon akarok lenni, egy soha véget nem érőszabadságon! - mondja gyorsan az ügynök, és eltűnik.
- Én örökkön-örökké finom koktélt akarok szürcsölni Tahiti egyik strandján, oldalamon álmaim asszonyával! - szól a hivatalnok, ő is hipp-hopp, eltűnik.
- Most te következel - mondja a szellem a személyzeti igazgatónak. - Mit kívánsz?
- Azt, hogy ezek ketten az ebédszünet végén ott legyenek az irodájukban!
Vicc beküldve: 2008.05.20.
Minősítése: 33 szavazat
* * * o
Minősítsd a viccet!
Nagyon rossz vicc Rossz vicc Közepes vicc Jó vicc Nagyaon jó vicc
Köszönjük a minősítést.
 
Napivicc.hu - Az egyik legnagyobb viccgyűjtemény
Több vicc
Partnerek: www.micropay.hu | www.netrandi.hu | www.ingyenweb.hu | www.videok.hu | www.licit.hu | www.cset.hu | www.gyertyaláng.hu | www.hirlap.com | www.movar.hu | www.webtar.hu

Hirdetés